Pralinky

 

STOPROCENTNĚ RUČNÍ PRÁCE

Pracujeme s prémiovou čokoládou Michel Cluizel. Jedná se o výjimečnou francouzskou čokoládovnou z jižní Normandie, která byla založena roku 1948. Dnes patří mezi tři poslední světové čokoládovny s rodinnou tradicí.
 
Od roku 1997 Michel Cluizel systematicky vyhledával nevšední plantáže v zemích vyhlášených produkcí kvalitního kakaa. Navazoval s nimi tak dlouhodobé vztahy a platil jim férové nadstandartní ceny.
 
Návrh bez názvu - 2021-01-27T192331.232

 

Díky tomu získával dohled nad prvotřídní kvalitou čokoládových bobů. Kakaové boby vypěstované na jedné ze šesti exkluzivních plantáží v Africe, Jižní Americe nebo Madagaskaru, prošly náročným výrobním procesem. Zároveň nepoužíváme žádné chemické přísady, ani konzervanty a veškeré náplně si vaříme sami. Na konci tohoto pracovního procesu vám pak mohu nabídnout čokoládovou pralinku se stoprocentním podílem ruční práce.

Jaké suroviny najdete v našich pralinkách?

  • pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků
  • třtinový cukr místo cukru řepného
  • přírodní Bourbon vanilky namísto vanilinu
  • žádný sójový lecitin
  • všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů