Hodnocení obchodu

5,0 87 hodnocení
5
86x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
HV Avatar autora Hana Vodičková | 19.1.2022
Pralinky byly jako dárek. Doručení i komunikace, vše OK. Radost byla dvojnásobná, při zjištění, že pan Vobořil je vlastně bývalým žákem obdarované Ilonky Z. Tak myslím, že jestli chutnaly, napíše sama :-)
M Avatar autora Míra | 18.1.2022
Ano, velká spokojenost.
V Avatar autora Veronika | 18.1.2022
Luxusní ????
L Avatar autora Lenka | 3.1.2022
Vše klaplo na 1, krásně zabalený dárek, výborná lahodná chuť a zajímavě hravý design. Prostě návykové :-) a jen doporučuji, máme už opakující se zkušenost.
M Avatar autora Míša | 30.12.2021
Pralinky jsou stejné jako na obrázku, rychle dodání, příjemná komunikace
K Avatar autora Kateřina | 26.12.2021
nádherné balení, bezvadná komunikace, nadšení u stromečku, už jen čekám na hodnocení chuti od obdarovaneho????
JP Avatar autora Jiří Prchlík | 20.12.2021
Super kvalita, rychlé dodání a dobrá komunikace s prodejcem :)
AK Avatar autora Anna Kollárová | 17.12.2021
Výborné, objednala jsem již podruhé a naprostá spokojenost... výborná chuť i vzhled, rozhodně to není má poslední objednávka a doporučuji dále :)
OS Avatar autora Olga Sokolová | 16.12.2021
TOP!
A Avatar autora Adéla J. | 14.12.2021
Top nejlepší pralinky, které jsem v životě ochutnala! Bezkonkurenční!
KJ Avatar autora Kateřina Jůzová | 9.12.2021
Úžasné výrobky i přístup k zákazníkovi. Děkuji.
TC Avatar autora Tomáš Chodora | 9.12.2021
Maximálně, ihned komunikovali a vše jsme vyřešili. Celou dobu jsem měl přehled o stavu objednávky.
ML Avatar autora Martina Lanková | 6.12.2021
Super. Nejlepsi????????
P Avatar autora Petr | 1.12.2021
Naprostá spokojenost - doporučuji.
S Avatar autora Simona | 29.11.2021
Nakoupila jsem na základě zkušenosti z Čokoládového festivalu, kde mne pralinky velmi zaujaly novým a neobvyklým vzhledem, ale samozřejmě i chutí. Bonboniéry působí velmi elegantně, proto je plánuji i v budoucnu na dárky. Změnila bych obal pouze 4 kusů, celofánový sáček z festivalu působil lépe.
V Avatar autora Veronika | 18.11.2021
Úžasné, skvěle, vynikající. Víme proč se vracíme
MK Avatar autora Martin Kraus | 15.11.2021
Vynikající...
LS Avatar autora Lenka Spevakova | 13.11.2021
Naprostá spokojenost
DN Avatar autora David Nerad | 13.11.2021
Maximální spokojenost.
IK Avatar autora Ivana Krajcová | 11.11.2021
Servis perfektní, pralinky vynikající. Kupuji pravidelně jako dárek :-)